Aceasta prajitura este conforma cu dieta Dukan si se serveste in consolodare si stabilizare definitiva. Daca inlocuiti visinele cu goji se poate consuma si in perioada de croaziera.
Ingrediente:
-250 g branza degresata (2% grasime)
-250 g urda
-250 g iaurt 0.1%
-5 oua
-4-5 linguri indulcitorpudra Clio
-1 plic praf de budinca cu gust de vanilie
-2 linguri amidon
-1 plic praf de copt
-coaja rasa de la o lamaie
-esenta de vanilie sau lamaie
+
-250 g visine fara samburi
Intr-un
bol se spumeaza galbenusurile cu indulcitorul. Peste galbenusurile spumate se adauga branza degresata si
scursa daca e cazul, iaurtul si esenta de vanilie si se mixeaza
pana se amesteca bine. Separat se amesteca ingredientele uscate, adica
amidonul cu praful de budinca si praful de copt si se toarna peste crema
de branza. Se adauga coaja rasa de lamaie, apoi albusurile batute
spuma. Se amesteca usor cu o spatula sau o lingura si se toarna
compozitia intr-o tava (20/30) tapetata cu hartie de copt. Deasupra se pun visinele. Se coace prajitura 45 minute la foc mic in cuptorul preincalzit. Cand e gata, se
scoate, se lasa sa se raceasca apoi se taie in bucati patrate.
Iuuu ce faina e! tre sa fac si io!
RăspundețiȘtergereMerci Daiana. Sa faci neaparat ca e delicioasa.
Ștergere