duminică, 2 martie 2014

Bine v-am gasit si aici!

Dragii mei, azi inaugurez o noua pagina, un nou blog dedicat in totalitate celebrei diete Dukan. De patru saptamani, dieta Dukan a devenit un mod de viata pentru mine, un nou mod de viata cu care se pare ca ma inteleg foarte bine. Cu pasi mici am pornit pe acest drum, un drum destul de lung dar nu atat de anevoios pe cat ma asteptam sa fie. Am constatat in aceasta luna ca nu e deloc greu sa tin aceasta dieta. La inceput imi era teama ca n-am sa reusesc sa fac fata acestei diete, pentru ca in primul rand ma speria ideea de a nu consuma fructe. Pe parcurs am realizat ca pot trai si fara fructe :D cel putin o perioada, pana cand ajung la consolidare, apoi la stabilizarea definitiva.
M-am gandit sa adun aici toate retetele Dukan testate de mine, pentru ca am observat ca sunt foarte multe persoane interesate sa experimenteze aceasta dieta si pentru a le incuraja sa inceapa aceasta dieta, care nu e nici pe departe atat de greu de tinut pe cat pare. In orice dieta sunt interzise dulciurile/deserturile. Nu si in dieta Dukan. Veti gasi o multime de deserturi gustoase si apetisante dar si alte retete care va vor dovedi ca nu e greu sa transformati dieta Dukan intr-un mod de viata.
Va invit asadar sa ma urmariti si aici, pe aceasta noua pagina de blog.
Va astept cu drag.

Un comentariu:

  1. Buna seara, draga mea; te voi urmari cu mare drag; astept sa vad postarile viitoare si sa incerc retete noi; in acest moment eu sunt la croaziera, mai am de pierdut 2 kg, apoi astept cu nerabdare fructele, asa cum spuneai si tu mai sus.

    RăspundețiȘtergere